Tråkiga information hemmahörande i Italien: Maurizio Zamparini dör

Tråkiga information närma sig hemmahörande i Italien inom morse.

Mannen dog på 81 års ålder Mauricio Zamparini, före detta åt Palermo. Den italienska klubben på sin ett tag tillbringade de som ljusare de gånger.Zamparini stod på rodret inom Palermo inom två perioder. Först hemmahörande i 2002 åt 2017, att tillägga eftersom den efter bara några få månader återvände mannen inom juli samma identiska 12 månader att tillägga lämnade inom den tipsa resten av 2018.

Genom loppet av sin ett tag inom Palermo har varit på detta team det finns en standardmedlem inom Serie A att tillägga nådde UEFA-tävlingarna. Gjorde även bara några få massiva överföringar för att Paolo Dibala inom Juventus, Edison Cavani inom Neapel, Javier Pastor inom PSG… Genom loppet av sin ett tag inom Palermo spelade de som makedonska anfallarna dessutom Aleksandar Trajkovski att tillägga Ilija Nestorovski.

Tidigare att Palermo jobbade mannen inom Venedig, vilket räddade honom hemmahörande i till kapitel 11 inom den tipsa resten av 1980-talet att tillägga gjorde som uppnåelig för att stödja honom tenderar att kvalificera sig åt Serie A få 12 månader efteråt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − six =