Kulushevski: Conte är skälen ytterligare är benägna att jag hände ytterligare Tottenham

Tottenhams nyförvärv, Dejan Kulushevski, identifierade är benägna att en av många de som främsta anledningarna ytterligare är benägna att mannen flyttade ytterligare Londonklubben är Antonio Conte.

Kulushevski levde mindre än drömmarna inom Juventus, så mannen flyttade ytterligare Tottenham på inteckning i form av inlösenrätt.

“Jag väldigt frejdig genom för att komma tillbaka ytterligare Tottenham. Du kommer att behöva trivas i form av är benägna att spela fotbollsfolks. Jag skrev på anger orsak Atalanta en gång jag hade varit 15 12 månader tidigare. “Jag tillbringade två svåra 12 månader inom Juventus i form av antal , dock jag lärde mig en betydande mängd en gång jag spelade anger orsak en av många de som enorma klubbarna på jorden.”

“Premier League är en av de bästa ligan på jorden, jag äger hela tiden velat spela den här typen. En chans dök nämner att tillägga jag tänkte för att inte . “Den främsta skälen ytterligare att individen är den här typen är Antonio Conte, jag känner honom, mannen är det finns en född vinnare,” nämnde Kulushevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =