God of War ändå först inom Steam-rankingen för att stödja olika veckan inom rad

under vilket veckoförsäljningsrankingÅngestutarbetat på grundval resten av inkomstfamiljer, vill mannen ändå Gud resten av krig på första tillräckligt med utrymme, för att stödja olika veckan inom rad, vilket rätt sätt att den ex-exklusiva PlayStation klarar sig en betydande mängd duktig på PC-området.

Sätt även har tydligt skett det finns en lägre resten av antalet idrottsman för att utför sporten dessemellan, efter du kommer att behöva nått rekord för Sony PlayStation-titlar för att stödja bara några få dagar eftersom den kontra de som 70 000 anslutna användarna, å andra sidan på detta betydde för att inte förlusten resten av den primära positionen inom försäljningsrankningen, men även lyckades bevara jämna steg i form av Monster Hunter Rise hela de som sju de gånger för att just gått:

  1. Gud resten av krig
  2. Monster Hunter Rise
  3. Förbereda att eller för att inte
  4. Dying Light 2: Stay Human
  5. Eldstaden Ring
  6. Total War: Warhammer
  7. Uppdrag Zomboid
  8. Ventilindex VR Utrustning
  9. Fin och mysig snö
  10. Red Dead Redemption 2

Nuförtiden rankningen resten av de som bästsäljande spelen på Steam inom realtid omkörningen resten av Monster Hunter Rise på God of War, vilket dessutom är redo att inträffa inom det efterföljande veckodiagram.

Anger orsak tillfället är ändå den utmärkta responsen med ursprung i PC-användare licensierad på ankomsten resten av Sony-titeln, vilket är redo att innebära ett upprepat deltagande med ursprung i rörelsen på på detta utrymme, inom väntan på tenderar att låt oss vad sätt dessutom närma sig tenderar att göra. Uncharted: Collecting – Legacy of Thievesnärma sig inom 12 månader efter lanseringen på PS5 den 28 januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 4 =