Svår anklagelser i fråga om Greenwood, pojken slog flickan även tvingade henne du kommer att behöva sex

Mason Greenwood står gå igenom svår anklagelser hemmahörande i sin flickvän, Harriet Robson, för att anklagade Manchester Uniteds fotbollsspelare för att stödja våld.

Robson la nämner det finns en serie filmer även foton på sociala medier under vilket pojken bekräftade tenderar att pojken hade ganska mycket av blåmärken på kroppen, samtidigt pojken tvingade henne åt samlag.

“Sätt här är vad Mason Greenwood gjorde emot mig”, uttalas pojken Robson.

I fråga om Greenwood befinns skyldig är redo att den unge angriparen hamna inom polisarrest.

Robson lade även nämner på sin Instagram det finns en ljudinspelning resten av det finns en mansröst, för att troligen tillhör Manchester United-anfallaren. Inom den den här typen videon förstår du höra det finns en man för att oförskämt försök övertala det finns en tjej du kommer att behöva sex emot hennes vilja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + twenty =