Då Manchester United-anfallare spelade det finns en nödvändig funktion inom Luis Diaz potentiella Liverpool-flytt: Historier

Portos louis diaz även har baserat på plikt fått rekommendationen tenderar att gå genom användning av inom Premier League-giganterna Liverpool resten av Manchester Uniteds förr i tiden, anfallare Radamel Falcao men även förr i tiden, Everton-mittfältare James Rodriguez.

Diaz betraktas som närhet tenderar att slutföra det finns en flytt ytterligare Merseyside-klubben, så även har även tilldragit sig nyfikenhet hemmahörande i Tottenham Hotspur.

I överensstämmelse med Daily Mirror, Falcao men även Rodriguez rådde Diaz tenderar att imponerande via det finns en flytt ytterligare Anfield genom som pågående transferfönstret. De som röda ska ha nått det finns en överenskommelse genom användning av Porto i fråga om det finns en lastsköld på 37,5 tusentals och tusentals kilo genom användning av 12,5 tusentals och tusentals kilo inom öka.

Diaz förväntas skriva på ett femårskontrakt genom användning av Jurgen Klopps team som kan tenderar att se honom inkomster £90 000 per per vecka.

På problemet i fråga om hans idéer i fråga om Luis Diaz potentiella flytt ytterligare Liverpool avslöjade Radamel Falcao att mannen är lycklig men även exalterad för att stödja den 25-årige forwarden.

“Jag väldigt lycklig för att stödja hans skull. Tenderar att upplevelse ytterligare Porto inom Europa gav honom flexibiliteten att greppa men även analysera sporten högre. Mannen förstår hur man utför, mannen jag vet att vad mannen ska göra”, uttalas Falcao baserat på Daglig spegel.

25-åringen hände ytterligare Porto sommaren 2019. Forwarden växte till att omedelbart det finns en nyckelmedlem inom som portugisiska lagets startuppställning men även gjorde fjorton mål som på 50 matcher genom sin debutsäsong genom användning av klubben.

Colombianen även har varit inom exemplarisk form för att stödja Porto den den här typen säsongen men även gjort 16 mål som på 28 matcher inom hela tävlingar. Hans konsekventa framträdanden även har fångat ögat hos sådana för att Liverpool men även Tottenham Hotspur.

Liverpool även har varit extremt relaterat ytterligare ganska många forwards de som mest uppdaterade månaderna då Jurgen Klopp är angelägen i fråga om tenderar att stärka sin frontlinje. De som röda saknar lurad men även konkurrenter för att stödja sådana för att Mohamed Salah, Sadio Mane men även Diogo Jota.

De som röda förväntas formellt tillkännage värvningen resten av Luis Diaz hemmahörande i Porto inuti de som närmaste 48 timmarna. 25-åringen är ändå borta på världsomspännande tjänst genom användning av Colombia inom Argentina men även är redo att på grund av detta faktum förvärva redo ytterligare toppen resten av veckan genom användning av tenderar att flyga ytterligare Storbritannien.

🚨 NYTT: Luis Diaz pratade med före detta Manchester United- och Chelsea-anfallaren Radamel Falcao och ex-Everton-yttern James Rodriguez om hans nästa drag – och båda uppmanade honom att ansluta sig till Liverpool. #awlive [mirror] https://t.co/GpoDsC5Fr6

Den potentiella ankomsten resten av Luis Diaz är redo att bidra Liverpool tenderar att utmana Manchester City i fråga om Premier League-titeln

Liverpool ligger dessa dagar tvåa inom Premier League-tabellen, 9 den bästa poängen… bakom ligaledaren Manchester City genom användning av det finns en match inom hand. De som röda även har har inte det finns en dålig form de som mest uppdaterade veckorna. Dem har bara för att lyckats vinna två resten av sina mest uppdaterade 5 matcher inom Premier League.

Jurgen Klopps aspekt ses resten av ganska många följare men även förståsigpåare för att som den som laget för att är redo att utmana Manchester City i fråga om Premier League-titeln den den här typen säsongen. De som röda saknar ändå djup inom anfallen men även även har oavbrutet varit alltför vi litar på att resten av Mohamed Salahs, Diogo Jota men även Sadio Mane för att gör mål som.

Leave a Reply