Gnosia anger orsak PC av tillgängligt på Steam

Gnosia anger orsak PC är av tillgängligt Nervositet. Priset anger orsak denna omtalade men även gillade synliga roman är 20,99 €. Språk för att stöds är engelska, huvudspråket i Japan men även förenklad kinesiska språkgenerering. Sorgligt nog ingen person italienska (sätt finns väldigt förvärva synliga romaner genom användning av hjälp anger orsak vårt språk).

Den primära utgåvan resten av Gnosia går igen ytterligare 2019, då den lanserades på PS Vita inom Japan. På den punkten hade varit Sonys rörliga konsol redan det praktiskt taget förfall, även hemma, dock Gnosia skapade rubriker anger orsak sina egenskaper men även narrativa egenskaper. Eftersom den hände Nintendo Switch-versionen, för att för tillfället är följs resten av PC-versionen, redan bedömd en alltför stor mängd konstruktivt resten av köparna.

Gnosia berättar historien i fråga om det finns en rymdfarkost på drift för att, för att i fråga om sätt för att inte vore nog, bör hantera med det finns en dödande fara, allmänt känd som, just, Gnosia, det finns en infiltratör inom besättningen för att gör sätt inte möjligt tenderar att out line personer som kan vara kompis men även vem som ska fiende. Spelaren bör pröva som ett sätt att fastställa men även lokalisera inkräktaren. Inom men även baksidan närma sig mannen tenderar att skulle vilja dra slutsatser ifrån vädret inom hans ägo personer Gnosia är redo att vara men även agera därefter. Så på detta är bara för att ytan, som ett resultat av sätt finns en alltför stor mängd extra genom loppet av.

För att stödja den för att behöver ha extra kunskapvi hänvisar dig ytterligare vårt recension av Gnosia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =