Renato Cecchetto, röstskådespelare inom Manny Calavera inom Grim Fandango är förfall

0

[ad_1]

Tråkiga information i fråga om döden resten av Renato Cecchetto, historisk samt älskad röstskådespelare, för att vi bland annat är skyldiga rösten ytterligare Manny Calavera inom Grim Fandango. Född 1951, Cecchetto, för att hade fyllt 70 12 månader inom oktober förra året, gick bort igår den 23 januari 2022.

Tillsammans med Calavera närma sig ett antal är benägna att minnas honom för att stödja tolkningen resten av Kyle Katarn inom Dark Forces / Jedi Knight-serien samt för att stödja Hamm, Toy Story-karaktären, för att pojken spelade både på bio samt inom officiella tv-spel. Mannen är dessutom rösten ytterligare ogren Shrek inom den animerade filmserien i form av samma identiska namn.

Det nyhet i fråga om Cecchettos förfall släpptes resten av Omar Barbierato, borgmästaren inom Adria (Rovigo), samhället för att födde honom.

En kunnig på Silvio D’Amico National Academy of Dramatic Art inom Rom, Cecchetto hade varit det finns en mångfacetterad konstnär för att sträckte sig ifrån en film, under vilket pojken tjänstgjorde inom större än 80 videofilmer, i form av regissörer för att Mario Monicelli, Steno, Marco Ferreri, Damiano Damiani samt Florestano Vancini, på teatern, under vilket pojken regisserades resten av regissörer för att Missiroli, Ronconi, Squarzina, Pressburger samt Trionfo och eftersom för att inte föraktade nya uttrycksformer för att online-spel.

Under rapporterar vi alla de hans verk i hela, videospelsområdet, som kan vara ett antal fler än man är redo att av religion:

[ad_2]

Leave a Reply