Manchester United lånade Amad Diallo gör mål som bara för att 5 min komma in inom sin Rangers-debut

Manchester United lånestjärnan Amad Diallo även har hittat baksidan resten av online- bara för att 5 min efter sin Rangers-debut.

Som framkom på torsdagen tenderar att de som skotska Premier League-giganterna Rangers även har nått en överenskommelse med de röda djävlarna tenderar att bära Diallo på inteckning anger orsak återstående säsongen. 19-åringen satte pennan på papper på ett sexmånaderslåneavtal via Gers.

Diallo, för att har fått emottaga tröjan nummer 9 inom Rangers, tycks ha tagit bara lite ett tag tenderar att lugna ner inom klubben. Light Blues-bossen Giovanni van Bronckhorst även har utsett forwarden inom sin startuppställning i ett försök att möta Ross County inom ligan.

Manchester Uniteds lånstjärna även har markerat tillfället hela genom tenderar att göra ett mål som bara för att min komma in inom matchen. Diallo fick på den tipsa resten av det finns en passning ifrån den engelske mittfältaren Joe Aribo men även gjorde sitt första mål som anger orsak Rangers.

Efter du kommer att ha gjort det finns en mild börja på sin snålhet via Rangers, närma sig Diallo tenderar att vara angelägen i fråga om tenderar att inklusive mot fler målbidrag mot sin sammanställning tidigare än säsongen är kvarvarande. Som återstår dessutom tenderar att låt oss i fråga om Manchester United-ynglingen är redo att ge dig på målprotokollet dessa dagar gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 5 =