Vlahovic: Juventus är glädje, anpassad att tillägga hushåll

0

Duшаan Vlahovi вчера realiserade övergången mot Juventus ett gäng 75 tiotusentals euro inom går.

Vlahovi. med hjälp av Juventus skrev på dagen med hjälp av hans 22-årsdag att tillägga uttalas att som är på grund av detta faktum på detta är bland hans lyckligaste födelsedagar.

“Sätt denna sort är bland de som lyckligaste födelsedagarna, det finns en speciell dygn med hjälp av mig, jag behöver hålla fast vid det på den denna sort allmänt att tillägga göra klubbarna inom klubben glada. Jag står mot gör alla dina förfogande på planen att tillägga mina lagkamrater närma sig tenderar att bromsa ner mot slutlig sekund att tillägga vi kommer inte att göra att överlämna. Vi behöver vara bäst förr eller senare att tillägga vi bör klara som. “Den denna sort klubben är det finns en glädje, det finns en anpassad att tillägga det finns en hushåll”, uttalas Vlahovic.

Vi tenderar att påminna dig i fråga om tenderar att Vlahovi.Även har relaterat mot ett antal golfutrustning, som fanns ett seriöst nyfikenhet med ursprung i Arsenal, dock hans agent bekräftade dessutom tenderar att den serbiske målskytten för att inte tänkte så en alltför stor mängd när som helst erbjudandet med ursprung i Fiorentina hände.

[ad_2]

Leave a Reply