den starkaste rustningen ifrån Zero Dawn blev nära nerfed

Det finns en kropp resten av videoförhandsvisningen resten av Horisont Förbjudet Väst publicerad resten av IGN avslöjade det finns en tydligen detalj relaterad åt rustningen Shield Weaver, den helt starkaste resten av Zero Dawn, som inom uppföljaren avslogs som nära.

Med hjälp av den oinvigde kan rustningen inom höra sig för inom Horizon Zero Dawn alldeles ta in hela olyckor, vilket gjorde Aloy osårbar genom loppet av det finns en begränsad ett tag. Alternativt kan den bara för att erhållas efter du kommer att behöva implementera ett valfritt uppgift dessutom samlat 5 batterier utbrett på säkert specifikt områden inom spelvärlden, kort meddelat det finns en belöning åt spelarna som kan vara förmodligen den mest dedikerade åt Guerilla Games action-RPG.

Så inom Horizon Forbidden West, för att vi är redo att låt oss titta på på imagen under, även har Shield Weaver-setet nedgraderats åt rustning resten av ovanlig sällsynthet dessutom fel fördelen resten av oövervinnlighet. Så ta reda på hur man hamnade pojken inom på detta tillåta? Beskrivningen resten av rustningen förklarar som för att stödja oss:

“Bepansring gjord genom användning av teknologi för att återvunnits ifrån ett gammalt laboratorium. Efter du kommer att behöva förlorat sin kraftkälla även har den modifierats att kunna accelerera avståndsstriden.”

Shield Weaver-rustningen inom Horizon Forbidden West

Kort förklarat, det finns en bekväm ursäkt att kunna försvaga det finns en rustning för att i alla andra fall jag skulle inte ha gjort Aloy för att stödja mycket effektiv inom de som tidig stadierna resten av Horizon Forbidden West. Ett vettigt dessutom ofrånkomligt knep. Det är det ändå för att inte uteslutet tenderar att som genom loppet av spelets för att inte är uppnåelig för att återuppliva för rustningen åt sin ursprungliga prakt.

Det är det inom hela instanser för att inte första gången för att det finns en yrkesskribent bör inspirera det finns en nerf för att stödja huvudpersonen inom ett tv-spel för att för att stödja honom igen åt “mänskliga” sortiment inom det finns en uppföljare. Tänk bara för att på den otänkbara olyckan för att stödja Kratos, för att märkte sig berövas sina gudomliga krafter både till att börja med resten av God of War 2 dessutom inom God of War 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × five =