första fullständiga scenen för att delas, gåtans fälla

Det finns en delades online-, för att det finns en annonsera på YouTube dessutom laddades eftersom den i fråga om på sociala community dessutom på själva YT alltsammans scenen hemmahörande i Batman, den nya DC-filmen i form av Robert Pattinson, för att utför Bat Man. Kommer du att kunna låt oss videon ovan.

Inom den den här typen videon vet vi låt oss Bruce Wayne ställa upp inom det finns en begravning. På ett visst händelse hörs ändå skott dessutom explosioner dessutom det visar sig tenderar att Riddler befinner sig inom kyrkan, högst citerar. Eftersom den bryter det finns en den automatiska sig kommer in inom kyrkan. Polisen som kan vara nuvarande på tillställningen reagerar att omedelbart dessutom omringar fordonet. Med ursprung i den närma sig det finns en man i form av det finns en bomb bunden på kroppen dessutom det finns en ringande bärbar telefon. På bröstet finns ändå ett kuvert adresserat åt Batman.

Som den här typen är bara för att ett axplock resten av Batmans film- dessutom begravningsscen – handlingen stannar på sätt coolaste. Den den här typen nya scenen låter oss faktiskt låt oss att som är sätt filmstil det är det dramatiskt, för att vi redan hade gissat hemmahörande i tidigare trailer.

Såsom ett slut påminner vi dig dessutom i fråga om sätt Batman kommer att pågå i cirka tre timmar, dessutom närmar sig därför längden på Avengers Endgame. På detta är film, bland dem för att bara för att är tillägnad Batman, den längsta du har någonsin. Släppdatumet inom Italien är den 3 mars 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + sixteen =