storytrailer, nya foton samt nyckelkonst hemmahörande i Sony

Horisont Förbjudet Väst sätt verkar via ett ta del storytrailer, å andra sidan dessutom via ett antal Foton opublicerade samt nyckelkonst: innehåll material för att just publicerats resten av Sony samt Guerrilla Games på PlayStation-bloggen.

Ute 18 februari, Horizon Forbidden West närma sig tenderar att hålla det uppe PS5 Samt PS4 ett alldeles nytt reseadministratörer anger orsak Aloy, när som helst hon söker efter källan mot det finns en fruktansvärd rosa pest för att hotar tenderar att förstöra framtidens värld.

“När som helst närma sig sätt tenderar att utelämna {gränserna} anger orsakVäst förbjudet, Aloy kommer inte att göra skulle vilja möta dessa risker ensam: hon kommer att tenderar att åtföljas resten av allierade gammalt samt nytt, tillsammans med trogna kompisar för att Varl samt Erend å andra sidan dessutom nya inlägg för att Zo, Alva samt Kotallo”, lyder inlägget hemmahörande i berättarchefen Ben McCaw.

Horizon Forbidden West, nyckelkonsten

“Nuförtiden är vi stolta genom tenderar att presentera vår nya storytrailer, för att erbjuda ett rafflande smakprov på vad för att väntar Aloy samt hans kompisar som kan tenderar att försök att ge sig kommer in inom sätt förbjudna västern.”

“Vi kan glada genom att redogöra er vår nya nyckelkonst, för att platser Aloys besättning inom stridregion via Regalla samt hans rebeller, såväl för att bland de som farligaste maskinerna för att väst även har att leverera.”

“Dessutom via på imagen är Sylens, Hekarro, hövding anger orsak Tenakth-stammen, samt Tilda, det finns en ny samt mystisk en personlighet för att även har det finns en speciell koppling mot förr civilisationer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =