Italien via Balotelli emot Makedonien

Roberto Mancini närma sig att be Mario Balotelli åt landslaget, med hjälp av språngmatcherna, med hjälp av positionen på VM inom Qatar.

Balotelli spelade sin slutlig match med hjälp av Azzurri med hjälp av tre 12 månader eftersom den, men även för tillfället är kommer att få mannen det finns en ny sannolikhet att hålla den italienska tröjan.

Mancini du tänker att erbjuda honom det finns en ny sannolikhet men även bjuda kommer in honom åt förberedelserna som kan är benägna att hållas de som kommande veckorna gå igenom matchen emot Makedonien inom VM-kvalet.

Balotelli även har det finns en fantastisk säsong inom Adana, genom vilket mannen även har gjort åtta mål som men även 4 assist på 20 matcher fram till nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − twelve =