Carragher avslöjade är benägna att Messi kallade honom det finns en “åsna”

Den föregående Liverpool-backen att tillägga är faktiskt tv-kommentatorn Jamie Carragher även har avslöjat är benägna att mannen fick ett upptäck med ursprung i Lionel Messi under vilket argentinaren kallade honom det finns en “åsna”.

Skälen åt det är det Carraghers ordställe är benägna att som för att inte har varit ett snyggt strejker resten av PSG är benägna att de som tog i form av sig Leo Messi inom somras.

“Jag fick ett icke-offentligt upptäck på Instagram. Personligen med ursprung i honom. “Jag kan inte att indikera privata meddelanden, dock mannen kallade mig sanningen är det finns en åsna”, avslöjade Carragher.

Pojken tittar på “Monday Night Football”, att tillägga jag tros är benägna att mannen tittar på “Friday Night Football” är faktiskt för att stödja Lionel, jag gillar dig helt. De mest effektiva spelaren hela genom tiderna, och du har jämförde mig i form av det finns en åsna. “Du kan jag vet att, jag accepterar som, dock för att inte är benägna att gå i form av inom mitt ideallag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 2 =