Tuhel: Vi är redo att matematiken, vi förstår hur vital matchen via Tottenham är

Chelsea-tränaren nämnde är benägna att mannen jag vet att vilken problem för att väntar hans grupp inom matchen emot Tottenham inom derbyt inom den tjugotredje omgången inom Premier League.

De som “Blues” har ingen aning i fråga om att förverkliga de som 4 mest uppdaterade matcherna inom Premier League dessutom inom nuläget är de som 12 den bästa poängen… bakom ledaren Manchester City.

“Vi beslutade efter lottningen via Brighton är benägna att spelarna jag skulle inte ha två dagar ledigt med tanke på avkopplingsmål ifrån alla sakerna. Som närma sig givetvis för att inte nysta utfärdar, å andra sidan det är det bravo för att stödja spelarna är benägna att avkopplingsmål. “Efter matchen via Tottenham närma sig vi är benägna att göra exakt samma.”

“Efter förlusten emot City förblev skillnaden extremt extraordinärt stor. Eftersom den spelade vi två dagar på ett tag. Jag märkte är benägna att känslorna överväldigade spelarna. “med viss möjlighet eventuellt har varit som frustration, måhända har varit som det finns en den frustration,” nämnde Tuhel.

Chelsea ligger för tillfället trea inom tabellen via 44 den bästa poängen… på 23 matcher, medans Tottenham på 5:e tillräckligt med utrymme även har 36 den bästa poängen… på 19 matcher.

“Vi är redo att {matematiken}, vi är de akut medvetna i fråga om är benägna att det finns en vital match väntar oss. Även när det är det förvånansvärt är benägna att säkert grupp även har 4 matcher mycket mindre. I fallet med antalet den bästa poängen… ser ut du kan vara ett borta, å andra sidan det är det de som i verkligheten för att inte. “Av denna anledning det är det bäst att förverkliga.”

Stanford Bridge-matchen spelas på söndag klockan 17.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =