Josip Ilicic hamnade inom melankoli gång

0

Atalanta fotbollsspelare Josip Ilicic även har återigen kritiska psykiska bekymmer.

Ilicic Senast början hade varit inom center resten av december inom matchen emot Roma. Inom de som nästa två matcherna hände pojken komma in inom sporten ifrån bänken att tillägga försvann eftersom den ifrån laget.

Atalanta är noga i form av i fråga om sin välbefinnande att tillägga avslöjar för att inte med hjälp av en betydande mängd. De som officiella uppgifterna säger bara för att är benägna att pojken hade varit “trasig”, så som handlar för att inte i fråga om kroppslig, utan ut en psykiskt. “La Repubblica” rapporterar är benägna att Ilicic även har hamnat inom melankoli gång att tillägga hans tillfälle är tryckt för att är benägna att pojken befinner sig inom det finns en “mörkaktig tunnel” för att det är det besvärligt är benägna att bära sig ur.

Ilicic krävs faktiskt resten av Atalanta, antagen resten av Champions League. Slovenieren är ändå totalt frånvarande i form av “för att flytta” med hjälp av tillfället att tillägga inom på detta andra är redo att pojken för att inte spela fotbollsfolks. Vi kommer att är benägna att påminna dig i fråga om är benägna att Ilicic hade rejäla bekymmer efter utbrottet resten av pandemin. Sätt rapporterades då är benägna att slovenen för att inte kan stå ut i form av de som fruktansvärda fotografierna inom Bergamo, det finns en metropol för att drabbats svårt resten av coronaviruset.

Av den anledningen som lämnade Ilicic laget totalt att tillägga som tog stor hitta tid för honom är benägna att återvända mot fotbollen.[ad_2]

Leave a Reply