Iain Garner hemmahörande i Neon Doctrine även har anklagat recensenterna så att gynna trippel A på indies inom omröstningarna

Iain Garner, VD:n för att stödja utgivaren Neon Doctrine, anklagade recensenter så att ha fördomar kontra opartisk titlar dessutom är benägna att blunda varje gång de kommer till vilket som via röster åt trippel A-titlar. Inom dessutom baksidan, i enlighet med honom, är betygen för att stödja triple A-spel hypade upp.

Garner: “En hel del kritiker är ganska mycket hårdare tuffare via indiespel än AAA dessutom som gillar jag för att inte i alla avseenden.

Garner tillade eftersom den: “Indiespelsrecension: Som den här typen sporten är underbart dessutom komiskt, men den är säkert mest uppdaterade chefen hade varit tuff dessutom kraschade det finns en , 7 resten av 10.

AAA Game Review: Oavsett det finns en svag börja dessutom många av buggar är på detta ett steg inom korrekt riktning för att stödja Studio Big Boi, för att även har förfinat sin decennier gamla metod. 8,5/10

Vd:n för att stödja Raw Fury-förlaget hände dessutom så att stödja honom dessutom lade åt sin variant: “AAA-spel absolut resten av brister: Även när dess brister närma sig är benägna att åtgärdas i fråga om två 12 månader, är som som största för att du har någonsin gjorts 10/10.

Ett indiespel via ett antal brister: Oavsett dess förbättringar dessutom vackra spelupplägg, de som förvärva buggar för att jag sprang ut ur tyckte jag för att inte i fråga om som 5/10.

Den är åt dig? Finns som ett antal sådana fördomar kontra opartisk spela? Är triple A faktiskt favoriter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 − 3 =