Indonesiska den federala regeringen flyttar sjunkande Jakarta ytterligare Nusantara “minska översvämningarna med av 55 %”

Den indonesiska den federala regeringen behåller nuförtiden på att organisera byggandet resten av infrastruktur för att stödja landets nya huvudstadsmegaprojekt inom östra Kalimantan, utropat för att Nusantara, som kan tenderar att påbörjas 2024. Via hänvisning ytterligare informationen för att samlats komma in resten av Bisnis närma sig huvudstaden Nusantara tenderar att uthärda fylla på resten av gradvisa konstruktioner inom sätt centrala regeringsområdet genom användning av start med ursprung i presidentpalatset, centralregeringens högkvarter även bostadsdistrikt för att stödja statsarbetare, militär- även polispersonal även den grundläggande befolkningen . Statspalatset är huvudprioriteringen inom huvudstadsflytten även närma sig tenderar att byggas till 1 100 hektar stor markyta med ursprung i de som dessförinnan, 55 hektaren som kan tenderar att rymma gröna öppna ytor (RTH) inom form {av en större} botanisk {trädgård}.

För att stödja bostadsområden närma sig ministeriet för att stödja offentliga arbeten även bostäder (PUPR) tenderar att konstruera 100 tusen av hus som ett resultat av den federala regeringen siktar på tenderar att leverera emot 320 000 individer som bor inom Nusantara resultat i ytterligare 2045. Det finns en lera kan också tenderar att byggas som ett sätt att stödja tillgången på rent vatten ytterligare samhället inom den nya huvudstaden Nusantara. Dammen för att nuförtiden byggs är Sepaku Semoi Flickor för att ligger inom Tengin Baru Village, Sepaku District, North Penajam Paser Regency. Bygget resten av denna lera påbörjades inom juli 2020 även skulle vara klart 2023 genom användning av det finns en förmåga på 10 hundratusentals kubikmeter som ett sätt att möta nödvändigheten att råvatten genom användning av det finns en förmåga på 2 500 liter/sekund även skala tillbaka översvämningarna genom användning av 55 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 6 =