Saibot Follow the Feelin olika placeringen på spellistan top 100 sweden

Saibot Follow the Feelin resten av Sense Record intar olika placeringen på spellistan top 100 sweden. Deezer top 100 sweden dagliga betyg. Låtar man lyssnar väsentligen den mest på inom Deezer regelbundet som svar på musik streamingtjänsten Deezer. Det finns flertal olika bravo låtar för att svenskarna tycker i fråga om Phantom pain Alyssa Follow the Feelin Saibot 02:48 abcdefu E GAYLE STAY E The Kid Laroi, Justin Bieber STAY 02:21 Easy On Me Adele 03:44 Castle kommer in the Snow Vadim Shantor, Leana Castle kommer in the Snow 02:36 Shivers Ed Sheeran

Det kommer fler låtar från Sense Record och artisten saibot spotify enligt twitter så sök på spellistan Sense Record Music. Playlistan hittar du flera låtar och även de senaste låtarna från andra artister från berömda Sense Record.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =