Crash dessutom Spyro, som tillhör det historiska maskotar med ursprung i Sony, tillhör Microsoft

Crash Bandicoot Men även Draken Spyro, två som tillhör det historiska maskotar resten av Sony, Jag för tillfället är ägs resten av Microsoft: den nyfikna om överlämnandet lyftes resultat i på Twitter resten av insidern Okami.

Klart bytet resten av jacka, musik oss kalla sätt så, är sonen mot inträdet resten av Activision Blizzard på Xbox Game Studios, för att del av det finns enförvärv infört dessa dagar resten av Redmond-huset å andra sidan som kan tenderar att slutföras först i fråga om ett antal månader, till ett pris resten av det praktiskt taget 70 miljarder USD.

För att ett antal insiders skyndar sig för att skriva skriftligt, troligen livetjänster för att Call of Duty: Warzone kan till och med tenderar att det har varit det vistelser på Sonys konsoler, å andra sidan alla sakerna annat är redo att utvecklas till Xbox unik, tillsammans med de som kommande äventyren Crash dessutom Spyro.

Verkligen är på detta det finns en märklig å andra sidan för att inte förr i tiden, skådad ställe, i fråga om vi ta hänsyn till fallet Deathloop, lanserad på PC dessutom PS5 p.g.a. ett försäkran för att ingicks tidigare att Microsofts förvärv resten av Bethesda.

Med avseende på den 2 karaktärerna skapade resten av resp Stygg hundracka Men även Insomniac Games, både PlayStations förstapartsstudier, å andra sidan svårigheten är avgjort nostalgisk dessutom symbolisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 19 =