Skandal: Bland de som enorma klubbarna inom Belgien hotas resten av nedflyttning!

Det finns en skandal skakar den belgiska fotbollen men även jättarna ifrån sätt denna sort landet kan inblandade.

Baserat på media “Morgonen” Gent, KRC Genk, Charleroi, Sedvanlig, KV Kortrijk men även Club Brugge är redo att förlora sina licenser så att spela inom den starkaste belgiska ligan. De som hotas resten av nedflyttning ytterligare det finns en minska rang, men även säkert grupp är redo att hamna inom den minimalt rangen men även börja dela i fråga om inom den 5:e ligan.

Inom Belgien händer “Operation Zero” under vilket aktioner genomförs gentemot korruption men även brottslighet i hela, idrotten men även massor misstänkta även har ställts citerar för att stödja förhör. Så mycket som 57 golfutrustning är genom lupp.

Baserat på grunden för att stödja Belgiens fotbollsförbund, i fråga om det finns en särskilt personantal anklagas för att stödja korruption men även brottslighet i hela, fotbollen, jag skulle inte hans medlemskap robotiskt förvärva böter. På detta är förfarandet i fråga om det är det det finns en president, direktör eller det finns en styrelsemedlem inom klubben.

I fråga om de som fälls jag skulle inte de som tilltalade stängas resten av ifrån fotbollen inom inte mindre än tre 12 månader men även förbjudas tenderar att göra betydligt för att även har via spelet tenderar att göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =