Chelsea förhandlar i fråga om tenderar att värva PSG-stjärnan på inteckning genom som pågående transferfönstret inom januari

Chelsea även har som svar på plikt inlett förhandlingar i form av Paris Saint Germain (PSG) genom ett förmodligen inteckning ytterligare fransk vänsterback Layvin Kurzawa den den här typen månaden.

Som svar på Daglig post, Thomas Tuchels team även har prioriterat värvningen resten av det finns en vänsterback genom som pågående transferfönstret. Ben Chilwell även har stängts resten av ur game med hjälp av delen av säsongen. Leicester Citys tidigare att på detta ytterback ådrog sig det finns en allvarlig knäskada genom Blues sammandrabbning i form av Juventus inom UEFA Champions League den 24 november.

Kurzawa hände ytterligare PSG ifrån AS Monaco sommaren 2015 inom det finns en affär ett gäng 23 tusentals och tusentals euro. 29-åringen även har gjort 153 matcher med hjälp av klubben inom hela tävlingar dessutom även har gjort 14 mål som.

Kurzawa även har hjälpt PSG att förverkliga 4 Ligue 1-titlar, 4 Coupe de som France-titlar dessutom 4 Coupe de som la Ligue-titlar genom sina sex dessutom det finns en halv säsonger i form av klubben. Fransmannen även har ändå hamnat bakom den spanske ytterbacken Juan Bernat inom hackordningen hos PSG den mest uppdaterade tiden.

Pojken även har bara för att gjort ett utmärkt med hjälp av PSG inom hela tävlingar den den här typen säsongen. Kurzawa anses som svar på plikt vara extra ytterligare nödvändigheterna resten av den argentinske taktikern Mauricio Pochettino. Det finns en flytt ifrån klubben är redo att absolut stå till tjänst honom det som får gemensam speltid gång.

För att manövrera för ytterligare Chelsea på inteckning med hjälp av delen av säsongen är redo att vara som perfekta draget med hjälp av PSG-stjärnan. The Blues är önskvärt till tenderar att värva det finns en vänsterback med avsikt att ge lurad dessutom konkurrenter med hjälp av Marcos Alonso på Stamford Bridge.

Tuchel kan också vara angelägen i fråga om tenderar att återförenas i form av 29-åringen, för att mannen skötte när som helst mannen stod på rodret inom Paris, dessutom ge honom en möjlighet som är tenderar att föryngra sin yrke.

Chelsea även har som svar på plikt eftersträvat återkalla Emerson Palmieri ifrån sin låneperiod i form av Lyon. Den franska klubben ryktas ändå ha avvisat Blues begäran som ett resultat av de förhåller sig angelägna i fråga om tenderar att behålla den italienska försvararen ytterligare toppen resten av säsongen.


Chelsea är redo att kyla sitt nyfikenhet med hjälp av PSG:s Kurzawa dessutom av fixa huvudfokus ytterligare AC Milan-stjärnan Theo Hernandez

Som svar på Absolut Chelsea, Blues även har som svar på plikt frågat sig i fråga om tillgången ytterligare AC Milans vänsterback Theo Hernandez. 24-åringen även har avancerade ytterligare den mest effektiva offensiva ytterbackarna inom Serie A genom sin ett tag inom den italienska klubben.

Hernandez förväntas vanligtvis ansluta sig ytterligare en av många Europas toppklubbar inuti det finns en snar framtid. Pojken även har gjort 4 mål som på 23 matcher inom hela tävlingar med hjälp av AC Milan den den här typen säsongen. Hans snabbhet, arbetstakt dessutom anfallsförmåga gör honom ytterligare som perfekta transfermålet med hjälp av Chelsea.

PSG:s Layvin Kurzawa (29) även har erbjudits Chelsea – vänsterbacken är på marknaden efter för att avvika för. (FM)bit.ly/3ro1KWz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =