cosplayet resten av Elizabeth resten av Shirosaki med ursprung i galthattens hembiträde

När som helst Nakaba Suzuki av konstant arbetet via The Four Knights of the Apocalypse, mangauppföljaren mot De som sju dödssynderna, fansen även har faktiskt för att inte glömt originalverket att tillägga deras karaktärer. Inom på detta avseende föreslår vi just nu Elizabeth cosplay undertecknad resten av Shirosaki för att för att stödja tillfället förklädd sig mot boar Hat piga.

Elizabeth är utan tvekan en av huvudpersonerna inom De som sju dödssynderna. Liones 3:e prinsessa, oavsett sig närma sig hon tenderar att tvingas fly för att stödja att leta efter de som beryktad “Sju dödssynderna”, det finns en fruktad ordning resten av tidigare att på detta riddare, inom hoppa i fråga om tenderar att omintetgöra det finns en komplott att tillägga återställa ordning att tillägga fred inom kungariket. Mannen närma sig alltså tenderar att träffa Meliodas, kaptenen för att stödja denna grupp, Melioas, via vilken han kommer ge sig ut till 1 göra en resa som ett sätt att sök efter de som resten medlemmarna resten av de som sju dödssynderna.

Inom sitt cosplay utför Shirosaki Elizabeth via sin outfit som kan vara förmodligen den mest känd resten av seriens följare, särskilt den med ursprung i jungfruhatten, krogen inom Meliodas, det finns en förklädnad för att prinsessan antog genom hennes turer för att täckmantel. Cosplayen inom sig är välgjord, dock tjänar extrapoäng för att stödja den tillräckligt med utrymme för att valts för att stödja tagningen, vilket påminner i fråga om den “mobila” krogen inom de som sju dödssynderna.

Håll dig på det som talas eller diskuteras om anime rekommenderar vi Jolyne Kujo cosplay från JoJo’s Bizarre Adventure av Anna Aifert att tillägga den Mt. Lady cosplay från My Hero Academia av Rolyat.

Ändra genrer, föreslår vi Squid Game Player 067 cosplay av Dova att tillägga den SeeU:s Powder and Jinx cosplay som förvandlas till en video.

Vad tycker du kommer i fråga om Elizabeths cosplay med ursprung i The Seven Deadly Sins resten av Shirosaki?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − eight =