Siphon Filter omstart men även det finns en öppen värld Motstånd bland de många avvisade projekten

Genom loppet av den mest uppdaterade podden resten av David Jaffe, diktare åt Twisted Metal men även God of War, deltog de som Jeff Rosse men även John Garvin, respektive föregående Studio Director med hjälp av Sony Bend men även spelchef med hjälp av Days Gone, för att avslöjade det finns en del tydligen bakgrund i fråga om potentiella uppdrag för att studion övervägde tidigare att 2020 och eftersom tydligt misslyckades resten av antal anledningar. Bland dessa nämns a omstart resten av Siphon Filter, ett nytt motstånd inom öppen värld men även uppföljaren åt Days Gone.

Som svar på Ross instruerad Sony Bend initialt det finns en Days Gone 2, å andra sidan mest sannolik de som oinspirerande recensionerna med hjälp av som första kapitlet men även försäljningen för att anses vara genom drömmarna, även om spelet tydligen har sålt åtta miljoner exemplar, övertygade Sony är benägna att avvisa projektet men även som ersättare instruerad är benägna att studion jag skulle inte göra det finns en Sifonfilter.

Ross förklarar ändå är benägna att pojken på den punkten för att inte hade någon person aning i fråga om är benägna att göra det finns en omstart resten av serien men även därefter återlanserade ett nytt kapitel inom skjutserien. Motstånd kännetecknas resten av det finns en öppen världsstruktur.

“Finns som ett antal olika IP-adresser vi kan ha använt? Samt den den som vi hade hade varit Siphon Filter. Å andra sidan i sanning talat även har jag noll ide som i fråga om enkla metoder till man startar i fråga om Siphon Filter, jag brukade vara för att inte i alla avseenden tänker på projektet”, säger Jeff Ross. “Jag hade föreslagit är benägna att göra ett motstånd inom det finns en öppen värld för att jag skulle inte förvandlas till jävligt coolt. De som hade varit för att inte (Sony-chefer) har intresse resten av som heller. De som önskade att ha alla sakerna bortsett från det finns en Days Gone 2.”

Det finns en reklambild resten av Resistance 2

Ross tillägger är benägna att även när Bend gjorde det finns en prototyp Siphon Filter, hade varit pojken för att inte viss på är benägna att pojken jag skulle inte förvärva Sonys välsignelse. Pojken är åt men även genom användning av nöjd i fråga om är benägna att förslaget aldrig hade varit verklig, och använder inte en rimligen är benägna att som tjänade åt är benägna att håll laget sysselsatt genom användning av betydligt.

Ha i åtanke är benägna att Ross men även Garvin även har lämnat Sony Bend inom ett antal 12 månader redan, så de som har ingen aning det exakta vad studion jobbar genom användning av för närvarande (eller till och med för att inte är redo att berätta).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 15 =