tjugoårsjubileumskontrollern innefattar det finns en hyllning åt Duke

Säkert följare hade varit glada genom tenderar att finna tenderar att Xbox 20-årsjubileumskontroll innefattar det finns en liten hyllning åt hertig, den primära styrenheten på plattformen. Såväl som är sätt det finns en riktigt genomarbetad men även fin hyllning, som ett resultat av sätt för att inte går för att hitta den utan ut en tenderar att för att använda sig av ett speciellt apparater.

Inom men även baksidan, för de som lyser citerar frontluckan på kontrollboxen via solskenet hemmahörande i det finns en UV-lampa, verkar imagen resten av Duke genom loppet av imagen resten av den moderna kontrollern. I själva verket, för att stödja ha förmågan att låt oss sätt bör du kan mörka miljön genom vilket du kan vara. Inom videon under vet du låt oss överraskningen inom all sin sympati.

För att stödja den oinvigde hade varit hertigen kontroller för att stödja den primära Xboxen, i alla fall genom loppet av ett par månader, tidigare än den byttes ut p.g.a. de som för att stödja generösa dimensionerna för att gav greppproblem för många som hade för att stödja små pågår. Oavsett sätt initiala dåliga ryktbarheten även har hertigen via tiden uppnått kultstatus, älskad resten av Xbox-användare hela i fråga om på denna planet. Mot dess historiskt förflutet vi har också dedikerat en speciell, just via anledning resten av tjugoårsjubileet.

Överraskningen på den nya kontrollboxen syftar åt tenderar att göra långvariga följare glada hela genom tenderar att göra den hyllade kontrollern en roman på sitt eget metod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + eighteen =