multiplayer är redo att vara utan kostnad tenderar att spela i form av mikrotransaktioner

De som multiplayer ifrån The Last of Us 2 är redo att vara utan kostnad tenderar att spela i form av mikrotransaktioner, som ett minimum i enlighet med ett färskt jobbmeddelande ifrån mjukvaruhuset Naughty Dog. Dessa dagar är något eller ingenting känt om projektet. Inledningsvis sades som tenderar att som jag skulle inte ha släppts ett par månader efter basspelet, å andra sidan tydligt har varit dåtidens rykten för att inte enkannerligen rätt eller, rättare sagt, sporten ändrades inom loppet samt växte till annat.

Sättet att för att på något sätt, inom Naughty Dogs jobbannonssida det finns en placera är öppen för att “Senior Monetization / Economy Designer” vilket bör syfta på just multiplayern inom The Last of Us 2, även när sporten aldrig nämns omedelbart. Valet jag skulle inte vara ett olika Naughty Dog onlinespel genom tillväxt, vilket vi föreställa är högst otroligt.

Tillkännagivandet på jakt efter någon person för att erbjuder sig inom kast i form av skapandet resten av den primära eln Naughty Dog lanserad inom det finns en likgiltig form (därefter för att inte ett av ytterligare läge för att stödja The Last of Us 2). Om den anställs bör kandidaten serva åt tenderar att skapa det finns en “spelarvänlig” spelekonomi, vilket innebär alla bitar samt ingenting inom som den här typen skedet, som ett resultat av som för att inte finns men (vi kommer att få låt oss metoder till det kommer implementeras). Vi konversera efter alla några tekniker i form av intäktsgenerering, för att dem som finns inom alla de free-to-play (och icke bara för att).

Förekomsten resten av mikrotransaktioner tyder på tenderar att Naughty Dog behöver är tillgängliga tillgänglig på marknaden för att stödja livetjänster efter lättviktslyft, på samma identiska metod för att Fortnite, Apex Legends, Call of Duty: Warzone samt multiplayer resten av Halo oändlig. Den sistnämnda släpptes för att stödja övrigt även för att free-to-play, åt distinktion ifrån singelspelarkampanjen för att bör köpas individuellt. Med robust immateriella rättigheter för att The Last of Us är ingen person slump, som ett resultat av som att omedelbart jag skulle inte garantera en massiv inflöde resten av idrottsman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 5 =