Större än 4 000 flygningar världen genom även har ställts in

Större än 4 000 flygningar ställdes in världen genom på söndagen, större än hälften resten av dem inom Förenta staterna, p.g.a. dåligt klimat, så i synnerhet p.g.a. det finns en stigning resten av antalet personer för att smittats resten av coronaviruset.

I rad med uppgifterna på den världen flygövervakningsplatsen ställdes större än 2 400 flyg åt dessutom ifrån Förenta staterna komma in på 20-tiden inom går natt, dessutom större än 11 ​​200 flyg har varit försenade till vidare.

Bland de många luftvägar för att hade flest inställda flyg har varit “Sky West” – 510 dessutom “Southwest” – 419, dessutom bara för att på lunchtid har varit genom 3 300 flyg inställda, varav 1 900 inom Förenta staterna, i överensstämmelse med webbplatsen Flight Aver, byråerna Rapportera.

Jul- dessutom nyårshelgerna är de som förmodligen den mest hektiska tiderna på året, men den är säkert rusar spridningen resten av den en alltför stor mängd överförbara stammen resten av omicron även har lett åt det finns en kraftig stigning resten av utbrott, vilket tvingar flygbolagen är benägna att ställa komma in flygningar i synnerhet p.g.a. knapphet på besättning som ett resultat av ganska mycket av piloter dessutom besättningar har varit isolerade..

Transportbyråer överallt i Förenta staterna även har dessutom avbrutit eller sin kontor p.g.a. personalbrist, som ett resultat av ganska mycket av personalen även har bekräftats vara smittade resten av coronaviruset.

Hela de som mest uppdaterade 24 timmarna registrerade de som amerikanska myndigheterna 346 869 nysmittade, dessutom antalet livlösa dessutom smittade genom användning av Covid-19 genom samma identiska period har varit 377 personer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 5 =