Ryssar samt tjecker utvisades ifrån flyget ifrån Klagari mot Frankfurt på nyårsafton

Medlemmar ur de som ryska samt tjeckiska världsjuniorhockeylagen utvisades ifrån flyget ifrån Klagari mot Frankfurt på nyårsafton, rapporterar byråerna.

Passagerarna uttalas är benägna att medlemmar resten av som ryska teamet rökte på planet samt vägrade bära masker.

Calgary-polisen uttalas inom ett tillkännagivande är benägna att deras flygplatstjänstemän svarade på studier i fråga om kaos på ett Air Canada-flyg klockan 17:45 lokal ett tag på fredagen, baserat på mediarapporter.

Polisen uttalas är benägna att hela passagerare på flyget tvingades gå resten av samt ryska samt tjeckiska besättningar fick för att inte återvända mot planet.

Calgary Herald rapporterade är benägna att som finska laget hade fått återvända mot planet efter förseningen. Chefen med hjälp av som tjeckiska laget, Otakar Cherny, uttalas är benägna att hans grupp togs bort ifrån planet kollektivt i form av som ryska laget p.g.a. likheten mellan deras grå tröjor.

”De som kastade oss inom samma identiska korg för att ryssarna samt uttalas mot oss är benägna att alltsammans den tjeckiska samt ryska expeditionen för att inte kan gå ombord på planet. “Representanterna med hjälp av Air Canada ohälsosamt oss ​​i fråga om ursäkt samt organiserade ett hus med rum för resande samt ett flyg mot Frankfurt på deras bekostnad dessemellan förr eller senare på ett tag”, uttalas pojken mot tjeckiska medier.

“De som försäkrade oss är benägna att vi inte för inte jag skulle inte flyga samma identiska flyg för att de som ryska hockeyspelarna”, tillade pojken.

Det finns en passagerare rådde med hjälp av Canadian Ansträngning är benägna att det finns en rysk idrottsman för att satt närhet honom rökte inom kabinen samt vägrade bära det finns en masker.

“Pojken spelade rysk rockmusik på sin telefonlag”, uttalas passageraren.

“Sätt ryska juniorlaget låg bakom samt försökte röka cigaretter, utan ut en att hålla masker och ej lyssna till sina följeslagare”, uttalas det finns en en annan passagerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 1 =