Project Haven, det finns en spelvideo kommenterad resten av utvecklarna

Uppdrag Haven, den intressanta strategin skapad resten av sätt baby portugisiska laget Code Three Fifty One, verkar via det finns en video- ifrån spelet kommenterat resten av utvecklarna.

Anger orsak bara några få månader eftersom den även har vi provade Project Haven, uppskattar grad design resten av sporten även mekaniken relaterade ytterligare anpassning resten av jaktredskap även karaktärer, även och använder inte en de som oundvikliga exceptionella som kan vara relaterade ytterligare marknadsföringskampanj.

Inom videon vill vi ett projekt under vilket våra karaktärer utsätts med hjälp av plötsliga angrepp ifrån ett fiendelag. På den syftet intressanta egenheter resten av stridssystem resten av Project Haven.

Komponenter för att omedelbart sikte via tredjepersonsvy, stalking bakom säkerhetshöjning även automatiska bevakningsfaser på uppnå är är faktiskt del av strategiska del resten av XCOM, å andra sidan ser ut smart implementerade.

L’slutresultat of Project Haven närma sig är benägna att äga rum genom loppet av 2022, med hjälp av tillfället bara på PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one − 1 =