Jamais Vu Update tillgänglig, ZA / UM ber oss att titta på men även kontrollera vad den ger mot

ZA / UM även har gjort det finns en ny ersätta tillgänglig med hjälp av Skiva Elysium, hans undersökande rollspel. Som den här typen är Jamais Vu-uppdatering som introducerar … vi alla vet att sanningen är för att inte. Utvecklingsteamet behöver inte avslöjat som, medvetet, men även uppmanar ivrig spelare för att hitta nyheterna inom första hand.

ZA/UM även har ändå gett det finns en del ledtråd relaterad mot nyheterna i fråga om Jamais Vu Update resten av Disco Elysium:

  • måhända är som definitivt värt för att stanna citerar en viss tid så att beundra landskapet
  • De som kalla kustvattnen är erkända så att förvärva de som fel är benägna att dyka citerar gång
  • Knacka, knacka, löjtnant

Utvecklingsteamet föreslår är benägna att upptäcka Disco Elysium och använder inte en är benägna att placera detta begränsar men även även agera på ett ovanligt tillvägagångssätt så att för att hitta de som nya funktionerna för att introduceras inom uppdateringen. Mannen säger dessutom är benägna att det behärska vara ett bra förslag för att hjälpa den ene den andre för att det är dom kan utbyta co nce pts i fråga om vad för att är redo att gömma sig inom sporten.

Såväl som delade ZA / UM det finns en ‘en bild – för att kommer du att kunna låt oss titta på under – för att utställning det finns en serie foton för att försöker ut för att nya troféer / prestationer / prestationer med ursprung i Disco Elysium The Final Minimera.

Antal foton på ett antal nyheterna relaterade mot Disco Elysium Jamais Vu Update

Äntligen rapporterar teamet till slut är benägna att sporten är 55% en minskning på Steam. Vill ha dessutom det finns en fin helg mot hela ivrig spelare. I fråga om du ej även har har inte möjligheten är benägna att spela som än, föreslår vi att du helt enkelt läser vår Disco Elysium The Final Cut recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =