uppgradering med ursprung i PS4 ytterligare PS5 omöjlig via den fysiska versionen

GTA The Trilogy: Definitive Edition anlände ytterligare av återförsäljare inom fysisk alternativ, så tydligen via på detta är sätt sätt går för att inte är benägna att uppgradera med ursprung i PS4 ytterligare PS5, därefter – i fråga om sätt bekräftas formellt – är på detta det finns en fråga är benägna att ta reda på en gång du överväger att inköpa.

Sätt finns ingen person specifik kommunikation med ursprung i Rockstar Games men, så säkert användarrapporter avslöjar är benägna att förvärvet resten av den fysiska versionen med hjälp av PS4 resten av Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition på PS4 för att inte tillåta den kostnadsfria uppgraderingen ytterligare PS5, vilket tvingar det finns en nytt förvärvet resten av det följande generations alternativ.

Tvärt om tvärsom, som svar på användaren Ben Turpin på Twitter, tillåta den fysiska versionen resten av Xbox One uppgraderingen ytterligare Xbox Series X | S-versionen, med all sannolikhet hela genom standardsystemet med hjälp av Väl leverera, så det är det rätt ovanligt är benägna att Rockstar Games för att inte även har förutsett det finns en kompensation mellan PS4 men även PS5 för att ett antal utgivare gör dessa dagar ett centraliserat tekniker med ursprung i Sony.

Det finns en en annan kunders, kallad Wes Fido på Twitter, rapporterade dessutom skärmdumpen resten av det finns en chatt mannen hade via formellt hjälp resten av Rockstar Games under vilket det finns en talesman bekräftar är benägna att uppgraderingen med ursprung i PS4 ytterligare PS5 för att inte är planerad med hjälp av den fysiska utgåvan resten av sporten. Uppgraderingen ytterligare PS5 är utan kostnad med hjälp av dem för att stolt äger den digitala versionen resten av GTA The Trilogy: Definitive Edition, vilket gör saken mycket mer absurd, vilket representerar det finns en distinkt nackdel med hjälp av dem för att köper sporten inom fysisk alternativ.

Inom chatten rapporterar Rockstar Games-operatören är benägna att på detta det är det inte det finns en bugg så det är det just sätt metod för att förlaget även har bestämt sig med ett syfte att agera via avseende på sporten inom den fysiska versionen. Även på detta är redo att därefter läggas ytterligare de som antal kontroverser för att även har präglat denna kollektion eftersom den lanseringen, såsom de som antal Tekniska problem detekteras men även i stort det finns en kvalitativ scen för att för att inte riktigt motsvarar de som förväntade standarderna, vilket dessutom visats resten av vår GTA The Trilogy recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − five =