Guardiola vinner över rekord inom Premier League

Manchester City även har dessa dagar det finns en åtta poängs vinst genom Chelsea inom Premier League-tabellen men även är på god ett sätt att uppnå den engelska mästerskapstiteln.

“Medborgarna” utför fenomenalt genom loppet av tränarens ledning Pep Guardiola, för att nådde den trettiosjätte segern på 44 matcher inom Premier League med hjälp av 2021, som är rekord.

City mottagit 110 den bästa poängen… 2021, då istället Chelsea även har vunnit 27 den bästa poängen… mycket mindre, men även Liverpool ligger trea genom användning av 33 den bästa poängen… lägre än “medborgarna” med hjälp av inom 12 månader.

Guardiola satte och extra ett rekord, för att fram till denna punkt för att inte även har setts inom Premier League, och det är det är benägna att mannen lyckades ha roligt med hjälp av fjärde gången på genom 10 matcher inom rad inom ligan, betydligt för att ingen person en annan även har lyckats genom användning av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − thirteen =