Lukaku erkände: Jag är ej är inte nöjd, någon dag närma sig jag igen mot Inter

0

[ad_1]

<>

Romelu Lukaku lämnade Inter förra sommaren men även flyttade mot Chelsea anger orsak 115 tusentals och tusentals euro.

Den belgiske anfallaren även har för tillfället är “öppnat sitt kranskärl” men även erkänt tenderar att pojken för att inte är är inte nöjd inom Chelsea, bett Inter-fansen i fråga om ursäkt men även bekräftat tenderar att pojken någon dag närma sig igen.

“Jag kroppslig duktig. Dock jag är ej är inte nöjd via situationen inom Chelsea. Tuhel bestämde sig som ett sätt att spela via ett annat tekniker. Jag kan inte att överlämna, jag ska tenderar att växa till att bli ett execs. “Jag är ej är inte nöjd via situationen, dock jag ett execs men även jag har kunskap eller färdighet i för att inte överlåta för tillfället är,” uttalas Lukaku.

“Jag önskas hemmahörande i djupet resten av mitt kranskärl tenderar att jag ska tenderar att återvända mot Inter för att inte inom den tipsa resten av min yrke, och använder inte en en gång jag ändå är på toppnivå som ett sätt att vinna betydligt extra kollektivt. “Jag behöver be Inter-fansen i fråga om ursäkt anger orsak jag väljer för att inte orden fint, sätt du kommer gjorde anger orsak mig närma sig att hålla sig anger orsak hela tiden”, tillade belgaren.



[ad_2]

Leave a Reply