närma sig växa till att bli medryckande anger orsak spelarna

0

[ad_1]

AMD närma sig att erbjuda ett antal intressanta information ytterligare CES 2022, så bland dessa representeras den mest viktiga resten av Zen CPU 4, företagets det efterföljande generation resten av processorer, närma sig är benägna att växa till att bli medryckande anger orsak ivrig spelare, rapporterade teknikchef Golv Papermaster.

Det kommer vara det finns en ändå preliminär presentation, ta hänsyn är benägna att det kommer bära hitta tid för CPU:erna är benägna att släppas ut tillgänglig på marknaden, så det kommer räcka med avsikt att förvärva av oldsters att greppa riktningen anger orsak rörelsen dessutom med avsikt att upphöja fansen, ser ut som för att.

“I förhållande till ny generation närma sig snabbt, peka på CES inom januari 2022, “sade Papermaster.” Vi är de glada avslöja ett par och extra huvudpunkterna i fråga om våra nya merchandise som kan att erbjuda det enastående upplevelser “ytterligare användarna, även när det kommer det har varit det ett tag är benägna att upptäcka dem och extra.

AMD:s CTO förklarade är benägna att “Mitt i året, varje gång händelsen av kontinuerligt, närma sig vi för att separera extra detaljer om Zen 4, genom användning av ett par av data för att redan närma sig är benägna att förutses på CES dessutom olika som kan är benägna att avslöjas mitt i 2022.

AMD Ryzen av kontinuerligt genom användning av Zen 4 2022

Det kommer växa till att bli ett medryckande 12 månader”, upprepade Papermaster, för att tydligt fokuserar svårt på de som nya CPU:ernas förmåga.

“Vi kan för att inte vara extra entusiastiska genom det efterföljande generations merchandise,” tillade mannen dessutom antog med all sannolikhet den klassiska företagsledningens ton, så som finns ändå höga förväntningar hemmahörande i alla de på de som nya Zen 4-processorerna.

Medan även har AMD dessutom det finns en ny linje resten av Zen 3 på ett sätt genom användning av nya processorer för att är redo att för att använda sig av 3D V-Cache-teknik, för att dessutom närma sig är benägna att introducerat genom loppet av CES 2022, med viss möjlighet eventuellt kollektivt genom användning av den nya Threadripper Professionell. Zen 4 även har designats för att inte bara för att med avsikt att erbjuda ökad effektivitetsklänning, så dessutom med avsikt att och extra accelerera batteritiden, vad gäller transporterbara dessutom transporterbara alternativ. Medan ägde rum inträffade som resultat i är benägna att AMD FidelityFX Super Resolution har mer än 70 spel som stöds tillgängliga och kommer snart.

[ad_2]

Leave a Reply