gratisspel den 26 december avtäckt för tidigt resten av den extraordinärt läckaren

0

Samtidigt betald ledighet av konstant, Epic Games Store sätter ihop sig på är benägna att göra det finns en ny tillgänglig utan kostnad PC-spel. För närvarande den 26 december 2021, skaparna resten av Fortnite närma sig är benägna att göra Control – ett actionspel resten av Remedy Entertainment – av tillgängligt utan kostnad, som ett minimum för att avslöjats resten av läckaren billbil-kun. Sammanfattning, som jag skulle inte vara standardutgåvan, alltså utan ut en DLC.

Läckaren även har avslöjat alla de förr i tiden, gratisspel inom Epic Games Store, tillsammans med gratis PS4- och PS5-spel från januari 2022 dessutom alla de de som tidigare månaderna. billbil-kun även har hela tiden lämpligt avslöjat alla de spela som kan ut, så vi är redo att anse som för att extremt extraordinärt tillförlitligt. För att hela tiden, ägde rum inträffade glöm inte att det är en läcka, för att inte det finns en officiell bevis. Symbolen på imagen för att kommer du att kunna låt oss titta på på Epic Games Store-webbplatsen även har ändå samma identiska form resten av handen för att huvudpersonen inom Control när som helst hon tillämpar sina krafter, så vi föreställa är benägna att läckan för att inte hade varit bristfällig.

Huvudpersonen inom Kontroll inom ugnen

Inom vår PC-spel recension, förklarade vi så att du kan: “För att vi dessutom skrev till att börja med resten av artikeln, är Control faktiskt det finns en passionerad manifestation resten av Remedys kärlek åt PC-spelare: inställningarna för att är redo att nås inom denna konvertering är massor av dessutom sträcker sig med ursprung i kontroller åt hanteringen resten av HUD, citerar åt de som massor av grafiska inställningarna. Vi skulle hade förväntad oss bara några få och extra bildrutor genom användning av minska upplösningar genom användning av hänsyn åt testkonfigurationerna, så det är vanligtvis sant är benägna att vi aldrig hade hittat det finns en titel för att kan stödja strålspårning dessutom DLSS av den anledningen som lanseringen på ett så optimerat betyder. Av den anledningen även har vi valt är benägna att belöna Control på PC genom användning av det finns en av ytterligare decimal jämfört genom användning av konsolmotsvarigheten: i fråga om din dator tillåta det är det på detta versionen att inhandla.”

Berätta anger orsak oss, är du kan ivrig på du kommer att ha Control inom fritt format eller har du någonsin redan utfört som?

Leave a Reply