PS5-uppdatering resten av PS Plus-versionen tillgänglig, hur du kan man hantera besparingarna

0

[ad_1]

För att som utlovades är som för tillfället är potentiellt är benägna att utövaPS5-uppgradering resten av Final Fantasy 7 Remake inom PS Plus-version (PS4). Varje liten sak på detta är redo att göras omedelbart på PlayStation 5 eller genom PS Store. Vi förklarar dessutom hur du kan spara informationen dessutom troféer fungerar.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att PS5-versionen för att erhålls hela genom uppgraderingen för att inte innehåller Avsnittsuppehåll DLC. Den efteråt är redo att ändå köpas på 25% rabatt via PS Store grund av januarirabatterna. Final Fantasy 7 Remake Intergrade (PS5-version) rymmer som ersättare både basspelet dessutom expansionen.

DE spara informationen resten av PS4-versionen resten av Final Fantasy 7 Remake är ej kompatibla i form av PS5-versionen resten av sporten. Det är det nödvändigt är benägna att utöva överföringen resten av besparingarna inifrån sporten: det existerar en hängiven meny inom valmöjligheterna, ifrån huvudskärmen. Måste du först synkronisera informationen ifrån PS4-versionen dessutom eftersom den surfa på PS5-versionen med avsikt att ladda ner informationen: måste du därefter ha varje versionerna installerade hela processen. Alla de utvecklingsidealer närma sig är benägna att bibehållas. Eventuella troféer för att redan är upplåsta inom PS4-versionen närma sig att direkt är benägna att låsas citerar även inom PS5-versionen, omedelbart efter sparad dataöverföring. PS4-trofélistan dessutom PS5-trofélistan är separata.

[ad_2]

Leave a Reply