Shevchenko väntar ändå på den primära tränarsegern inom Serie A: Lazio mottagit spartanskt Genoa Gj

0

Andrei Shevchenko närma sig ändå för att delta för på den primära triumfen inom Serie A, för närvarande hanterade Lazio spartanskt i form av Genua samt på “Olimpico” firade sätt i form av 3:1 inom den 18:e omgången resten av Serie A.

Matchen inom Rom bjöd för att inte på någon person form resten av spelet samt en alltför stor mängd samt Lazio utnyttjade sina chanser samt mottagit välförtjänt. Göran Pandev har varit det finns en starter på Genua samt spelade inom det finns en timme. Genom loppet av perioden på planen skickade Pandev ett antal skott emot Lazios mål som. Resultatet öppnades inom den trettiosjätte minuten i form av ett mål som resten av Pedro.

De som övriga tre målen sågs inom olika halvlek. Först Hota samt Acherby gjorde mål som inom den 75:e samt 81:e minuten efter assist ifrån Luis Alberto, med hjälp av inom den 86:e minuten Melegoni för att vidta åtgärder den som målet med hjälp av Genua.

Genoa ligger näst slutlig inom tabellen i form av det finns en serie på 4 förluster, då istället Lazio ligger åttonde i form av lika ett antal den bästa poängen… i form av Roma samt Juventus för att även har det finns en match mycket mindre.