Är frustrerande: Ägaren mot Porto betalar 180 000 euro varje år för att stödja – det finns en spådama!?

0

Porto-laget hamnade inom det finns en kontroversiell belägenhet efter tenderar att portugisiska “Abola” meddelat tenderar att klubben anställt det finns en viss Madalena Aroso.

Aroso hon har varit formellt registrerad för att , å andra sidan medierapporterna säger betydligt alldeles annat. Hon anställdes omedelbart resten av presidenten Georges Nuno Pinto da Costa 5 månader eftersom den via det finns en månadslön på 15 000 euro, som är det bara om 180 000 euro varje år.

Alltsammans situationen framstod märklig som ett resultat av a sjukvårdsleverantör har varit den högst betalda inom klubben, utan ut en tenderar att bestäm fotbollsspelarna även den professionella personalen. Sätt även har rapporterats tenderar att Aroso i själva verket fakta har varit det finns en en dam för att är redo att förutse klubbens framtid även konsekvens.

Ha i åtanke, 2017 anklagade Porto Benfica med tanke på den förolämpade rivalen anställde personer för att magiskt hindrade dem med ursprung i att uppnå titeln. Sätt året vunnit Benfica tillsammans med mästerskapet även cupen.[ad_2]

Leave a Reply