decemberuppdateringen ger ytterligare enspelarkampanjen i form av utvecklingsmöjligheter

0

[ad_1]

Turtle Rock meddelade på Twitter är benägna att det finns en ny fyllig fysik närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig hemmahörande i även i form av imorgon, torsdagen den 16 december ersätta hemmahörande i Igen 4 Blood. För att utlovat förr i tiden, innefattar uppdateringen det finns en enspelarläge i form av utvecklingsmöjligheter, ett säsongsbetonat evenemang även extra.

Inom Back 4 Blood har varit som redan förr i tiden, potentiellt är benägna att spela inom singelspelare, så på så betyder har varit som för att inte potentiellt det som får utvecklingsidealer även på grund av detta faktum låsa nämner antal segment resten av sporten, betydligt för att även har kritiserats resten av spelarna. Utvecklarna hade lovat förändringar förra månaden även även har tydligen hållit sina fras.

Den nya uppdateringen innefattar i själva verket fakta det finns en totalt single player alternativ resten av marknadsföringskampanj, grund av vilken ivrig spelare närma sig ha förmågan att gå vidare i form av historiens utvecklingsidealer även medan låsa nämner korten som ett sätt att stärka deras kortlek.

Såväl som innefattar uppdateringen dessutom nya övergående, tillsammans med det finns en ny typ, “Bränn övergående“, för att kan tillämpas inom Saferooms som ett sätt att förvärva tillfälliga effekter för att omedelbara behandling, ökad uthållighet i form av mera.

Även till en början tidsbegränsad semesterhändelse, hela vilken Fort Hope även skjutbanan närma sig är benägna att presentera juldekorationer även såväl som närma sig som är benägna att vara potentiellt är benägna att låsa nämner speciella skinn anger orsak karaktärer även försvarsmedel, utöver emblem även sprayer i form av jultema.

Åt alla delar på detta läggs det finns en en alltför stor mängd stor post på balansändringar även buggfixar för att kommer du att kunna läsa inom anteckningarna publicerade resten av Turtle Rock Studios på hans officiella webbplats.

Det nyhet som kan anger orsak Back 4 Blood slutar faktiskt för att inte den här typen. I rad med den officiella färdplanen för att publicerades förra månaden en ny svårighetsgrad kommer också att anlända 2022, ett samarbetsläge, samt Tunnels of Terror, den första expansionen av Back 4 Blood.

[ad_2]

Leave a Reply