släppdatum avslöjat resten av det finns en ny gameplaytrailer

0


OlliOlli World skulle vara tillgänglig med ursprung i att tillägga i form av den 8 februari 2022. The Utgivningsdatum även har avtäckts resten av det finns en ny gameplay trailer, bekräftade på Nintendos mest uppdaterade Indie World. PlayStation 5, Xbox Series X att tillägga S, PlayStation 4, Xbox One, Switch att tillägga PC-versionerna närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga på samma gång.

För att redan nämnts, tillsammans med att exponera lanseringsdagen, utställning den nya trailern för att stödja OlliOlli World dessutom spelets gameplay, vilket erbjuder det finns en översikt genom alla de huvuddrag för att den består resten av. Verkar dessutom de som antal inställningarna, riktigt {färgglada}, utöver karaktärerna som kan är benägna att observera i form av huvudpersonen inom hans reseadministratörer.

Låtlektioner oss läsa officiella beskrivning resten av sporten:

OlliOlli World är ett fartfyllt att tillägga sprudlande skateboardspel. Kasta dig huvudstupa komma in inom Radlandias pulserande värld, träffa {färgglada} karaktärer, utför grinds, tricks att tillägga airs att tillägga träffa de som mystiska skateboardgudarna på ett sätt åt Gnarvana.

Spräng dig genom det finns en fantasivärld att tillägga bisarr värld, efterbehandling uppgift att tillägga utmaningar att tillägga möt nya ansikten i din fara. Anpassa alla de fasetter resten av din en personlighet, med ursprung i en blick åt tricks, åt en metod att tillägga spela utforskbara sortiment i form av ett antal banor, vilket erbjuder dussintals möjligheter till exakt din en metod. Utmana återstående världen i hela, ligorna eller möta kamrater inom ultimata trickstrider inom en av många miljontals delbara sortiment. Njut resten av bestämmelsen, djupet att tillägga den totala {friheten} med ursprung i OlliOlli Worlds beprövade spelupplägg.

OlliOlli World är den 3:e delen resten av den hyllade OlliOlli-serien utvecklad resten av Roll7, den BAFTA-prisbelönta opartisk studion.

HUVUDDRAG
Hände till minst en vänd inom det finns en frodig skateboardutopi, full resten av udda karaktärer att tillägga livfulla miljöer för att bara för att väntar på är benägna att växa till att bli utforskade. Showcase dina grindar tillsammans med Boulevard of Inflatables eller snurra hela Los Vulgas i jakt efter nya banor, galna sidouppdrag, dramatisk belöningar att tillägga episka trickmöjligheter. Alla bitar ackompanjerat resten av det finns en sammanställning resten av IDM-låtar att tillägga digital musik valt i form av omsorg att tillägga ardor.

De som superprecisa kontrollerna, inom en blandning i form av ett större än förfinat spelsystem, att se till att flytande att tillägga dynamiska åtgärder. Om du förhåller sig det finns en rookie, oroa dig icke! OlliOlli World välkomnar alla de i form av öppna armar att tillägga låter nya ivrig spelare sluka omfattande hela genom är benägna att utöva de som dödligaste greppen, utan ut en är benägna att riskera är benägna att oroliga åt marken. När du föreställa {att du är} ett skateboard-ess, att uppnå excellens hela genom är benägna att förmedla dig an miljontals unika sortiment inom sandlådeläge, eller möta rivaler med ursprung i alltsammans världen inom ligalopp. Dra vinst resten av ett djupt kombosystem i form av genom 100 manövrar är benägna att bemästra att tillägga kombinera så att nå högsta poängen.

Gå på gatorna inom Radlandia, skateboardparadiset, utställning dina expertis hela genom är benägna att låsa nämner speciella belöningar att tillägga anpassa var och en sida resten av din en personlighet, med ursprung i en blick åt tricks, åt en metod. Behöver du kan susa hela genom gatorna i form av tofflor på? Varsågod … Du kan också behöver ha {en snygg} humleformad pyjamas … Vilka är vi att avgöra?! Inom OlliOlli World är sätt den som för att betyder betydligt är benägna att förståelse tips om hur man man behåller sig i din skateboard!

Om du strävar efter ha extra kunskap, lära vår prövad av OlliOlli World.



Leave a Reply