PlayStation samarbetar genom användning av Family Video Game Database, en rejäl hjälp med hjälp av av fogor samt vårdnadshavare

0

Sony Interactive Entertainment meddelade som PlayStation samarbetar är faktiskt genom användning av Family Video Game Database, ett elektroniskt arkiv som kan vara tillämplig med hjälp av av fogor för att behöver uppfatta sina barns online-spel samt spelupplevelser. Databasen är ett stycke resten av Andy Robertson, berättare ytterligare ebook Taming Gaming.

“The Family Video Game Database är en utmärkt plattform i ett försök att ge hjälp av fogor samt vårdnadshavare är benägna att navigera inom tv-spelens värld, samt vi är de glada genom för att komma tillbaka ombord för att den primära företagssponsorn”, nämnde mannen. Sean Whitcomb, chef med hjälp av Trust and Safety på SIE. “På Sony Interactive Entertainment behöver vi är benägna att alla de ska ha det finns en gynnsam upplevelse på våra PlayStation-plattformar, så det är nödvändigt med hjälp av av fogor är benägna att fatta välgrundade val efter de utför online-spel – hemmahörande i är benägna att för att använda sig av föräldrakontrollinställningarna på våra konsoler ytterligare {att välja} vilka game de som utför förmodligen den mest de som anpassar sig ytterligare sina samt sina familjers vill ha”.

Family Video Game Database

Genom användning av assistans av Sony du föreslår Robertson är benägna att utöka Family Video Game Database med hjälp av för att vidta åtgärder lossa med hjälp av av fogor är benägna att för att använda sig av. Man du föreslår dessutom är benägna att göra extra inuti tillgänglighetsområdet. En av många planerna är det tillståndet spelutvecklare bidra ytterligare databasen samt lyfta resultat i tillgänglighetsfunktioner samt fall inom sina game.

Family Video Game Database fortsätter att vara inom sin linda, ändå den även har redan inom gemensam 15 000 av semesterfirare per .

Leave a Reply