Brandon Rodgers: Conference League? Jag har ingen aning vad den konkurrensen är

Leicester besegrades resten av Napoli inom kvällshantering att tillägga slutligen slutar därför sina prestationer inom Europa League.

För att 3:e tillräckligt med utrymme inom gruppen närma sig den engelska klubben tenderar att hålla det uppe sina prestationer inom Conference League att tillägga tränaren Brandon Rodgers jag vet att inget i fråga om den konkurrensen.

“I ett försök att vara uppriktiga så jag vet att jag för att inte ens vilken tävling Conference League är. Jag brukade vara fokuserad på Europa League att tillägga att uppnå första eller som ett minimum olika tillräckligt med utrymme inom gruppen. “Jag ska det som får reda på extra i fråga om Conference League snabbt,” nämnde Rodgers.

Leicester inom går natt hade ingen person ett svar anger orsak vår Elif Elmas, för att gjorde två mål som att tillägga skickade Rodgers-laget åt Conference League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − 3 =