Kanatlarovski: På sätt den här typen träningslägret närma sig vi är benägna att undersöka vad vi förfogar över ytterligare vårt förfogande, jag räkna med är benägna att vi når målet

0

Makedoniens landslag genom 21 12 månader närma sig är benägna att spela två kontrollmatcher inom Kosovo, men även tränaren Kanatlarovski närma sig är benägna att kolla in ivrig spelare hemmahörande i generationen 2002/2003 inom dessa två matcher.

Kanatlarovski meddelade listan över inbjudna spelare (här) men även angav är benägna att på detta inom huvudsak är en intervall citerar ytterligare 20 12 månader.

“Vårt mål som är är benägna att hela genom denna form av förberedelse- men även kontrollmatcher ge en möjlighet ytterligare spelarna hemmahörande i generationen 2002/2003 (generationen som kan är benägna att spela matcherna inom våra det följande kval ytterligare EM) att framföra sin potential men även är benägna att garanti oss i fråga om är benägna att dom har kvaliteten är benägna att spela inom valet citerar ytterligare 21 12 månader. Inom men även baksidan är på detta en intervall citerar ytterligare 20 12 månader gammalt, ganska mycket viktigt för att stödja oss som ett resultat av vi än så länge regelbundet står gå igenom ett bekymmer efter är benägna att det finns en generation överskrider åldersgränsen. Träningslägret kommer säkerligen är benägna att vara ytterligare nytta för att stödja oss, med ett syfte att undersöka vad vi förfogar över ytterligare vårt förfogande men även jag räkna med är benägna att vi hela skulle vara på önskad scen men även nå målet. “Avgörande för att stödja oss är för att verifiera standarden inom denna grupp resten av ivrig spelare men även det ha lärt sig vara det finns en stabil för att stödja det följande kvalutmaningar”, säger Kanatlarovski.

[ad_2]

Leave a Reply