Battle Cross, karta, skal att tillägga bildinnehåll

0

Fortnite: Kapitel 3 kan vara hittade ifrån just nu, lanseras genom loppet av dessa timmar genom användning av återkomst resten av sporten online- efter den övergångsperiod för att krävs för att stödja övergången ytterligare den nya säsongen, att tillägga även har redan dykt citerar kunskap att tillägga foton i fråga om innehållet inom som nya Battle Cross resten av säsong 1.

Fortnite: Kapitel 3 är tillgängligt genom loppet av dessa timmar, efter denEventet “The End”. gick citerar på scenen inom går natt, för att formellt avveckla kapitel 2.

Fortnite: Kapitel 3, den nya kartan genom sporten

Huvudelementet bland som nya innehållet inom Battle Cross, för att redan läckt ut de som mest uppdaterade de gånger, är Spindelmannen, genom användning av den berömda karaktären för att markerar men det finns en crossover genom användning av Marvel-världen inom Epic Games-spelet.

Inom som denna sort fallet är Spider-Man dessutom enkannerligen på område som man behandlar tema göra en ersättning för ett antal spelinnovationer för att dessutom dök citerar ifrån presentationstrailern inom kapitel 3, såsom sannolikheten tenderar att svänga genom användning av det finns en svängning för att påminner i fråga om superhjälten inom höra sig för.

Sätt finns tre antal kostymer resten av Spider-Man för att ska låsas citerar den denna sort säsongen, så Marvel-karaktären närma sig du kommer att ha det finns en central funktion inom det efterföljande period för att stödja Fortnite, å andra sidan som kommer till och med tenderar att det har varit det tillräckligt med utrymme för att stödja The Foundation att tillägga även karaktärer ifrån Gears of War.

Som svar på vad för att rapporteras resten av Gamespot är på detta innehållet för att anländer inom som första Battle Cross of Fortnite: Chapter 3 Säsong 1, inom listan:

  • Shanta
  • Ronin
  • Löjtnant John Llama
  • Hamn
  • Gumbo
  • Harlowe
  • Spindelmannen
  • Grunden

Utöver på detta känna till att vi förutse oss och extra samarbeten att tillägga originalkaraktärer som kan genom loppet av säsong 1, tillsammans med olika komponenter hämtade ifrån Spider-Man göra en ersättning för tenderar att Epic Games även har antytt tenderar att “kamrater att tillägga fiender” ytterligare den berömda karaktären närma sig tenderar att anlända på ett tag. Bland de många bekräftade skinnen finns dessutom de som resten av Marcus Fenix ​​att tillägga Kait Diaz ifrån Gears of War.

Leave a Reply