trailerläcka utställning den nya kartan, Spider-Man samt en hel del nya

0

[ad_1]

Hela genom det finns en läcka vi kommer att få låt oss titta på Fortnite säsong 3 officiella trailer. Dessvärre finns den för att inte på engelska, så sätt går för att inte att greppa vad berättaren säger, å andra sidan sätt låter oss hur som helst låt oss titta på den nya kartan, nya karaktärer för att Spider-Man samt de många olika spelnyheter.

Till att börja med låter trailern oss låt oss titta på den nya hela genom det finns en snabb kamerarörelse Fortnite-karta Kapitel 3. En mega del resten av den södra delen resten av kartan inverka vara belagd resten av snö och det finns ingen knapphet på nya områden samt det finns en en annan form resten av de som områden för att redan är identifierade.

Fortnite Chapter 3 närma sig eftersom den är benägna att hålla det uppe genom användning av samarbeten, samt föreslår initialt Spider-Man, med all sannolikhet dessutom att annonsera för den nya film ifrån Marvel samt Sony. Så sätt kan också Kait samt Marcus ifrån Gears, Microsoft-sagan.

Som ett alternativ för att stödja spelmekaniken, sätt finns nya förstörbarhetsalternativ för att garanteras resten avUnreal Engine 5. Mot instans behärskar vi låt oss titta på är benägna att hela genom att klippa för ner ett buskar är redo att sätt falla på ett annat samt förstöra sätt. Samspelet genom användning av miljön jag skulle inte därefter ha förmågan att vara en alltför stor mängd extra utarbetat samt extra strategiskt. Eftersom den finns chansen att glida för och icke ens den gillade samt hatade grapplingkroken, är benägna att tidseffektivt fiol sig hela kartan.

För att hela tiden förväntar sig vi oss nya jaktredskap samt till saker är benägna att för att använda sig av inom strid. Anger orsak ett fullständigt samt formellt hävda närma sig vi med all sannolikhet är benägna att skulle vilja redo något lång sikt, just till toppen resten av sätt slutlig evenemanget inom kapitel 2 för att eftersom den lockar igång Fortnite kapitel 3. Vad tycker du kan i fråga om nyheterna för att verkar inom den den här typen videon?

[ad_2]

Leave a Reply