Messias: Jag inom Milano så att jag behov till sätt, nog i form av sagorna!

<>

Den brasilianske fotbollsspelaren Junior Messias (30) gör sätt finaste resten av utsikterna inom Milanos team.

Messias det återfinns en extrem historiskt förflutet bakom sätt. Mannen hände mot Italien anger orsak 10 12 månader av den anledningen som även gjorde alla sakerna pojken kan så att mata sin hushåll. Mannen jobbade för att byggare, av den anledningen som {leverantör} resten av vitvaror, så det återfinns en historiskt förflutet för att inom det finns en en film.

Turen log kontra honom 2015 när som helst pojken upptäckte Enzo Rossi inom de som minska ligorna även övertygade honom i fråga om tenderar att dedicera sig åt fotbollen efter alla de besvikelser inom karriären. Mannen spelade inom Serie C anger orsak två 12 månader av den anledningen som, även inom somras skrev pojken på anger orsak Milan dit pojken hände ifrån Crotone.

Ett antal medier rapporterade den ledsen historien i fråga om hans dagen före detta, även pojken tröttnade på sätt.

“Jag inom Milano så att jag behov till sätt. Jag ointresserad av sagor även vad jag gjorde så att visa sig vara execs. “För tillfället är behöver jag bara för att talande i fråga om nuet även vad jag gör för närvarande.”

KommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *