Inför: Bristol City vs Derby County förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter samt extra

Bristol City samt Derby County närma sig tenderar att slåss i fråga om tre den bästa poängen… inom det finns en EFL mästerskap matchdag 21 match på lördag.

Den 2 omkretsarna närma sig tenderar att försök att komma igen mot framgångsrik tillvägagångssätt efter sina respektive nederlag förra helgen. Värdarna föll mot det finns en 2-0-förlust borta emot Sheffield United, under vilket Rhian Brewster samt Billy Sharp gjorde mål som inom vardera halvleken med ett syfte att vägleda Blades mot hela tre poängen.

Derby County växte till slagen resten av QPR på hemmaplan. Chris Willock samt Andre Gray gjorde mål som inom olika halvlek med ett syfte att avbryta Tom Lawrences första halvlek med hjälp av värdarna.

Nederlaget lämnade Rams rotade mot baksidan resten av ställningen till minst en den bästa poängen… efter deras poängavdrag. Bristol City sitta på 18:e tillräckligt med utrymme via 23 den bästa poängen….


Bristol City vs Derby County

Den 2 omkretsarna även har mötts på 77 händelser förr i tiden, samt Derby County även har ett överlägset rekord via 38 funktioner.

Bristol City mottagit inom 21 matcher då å andra sidan 18 matcher förr i tiden, slutade via del av bytet.

Deras mest uppdaterade montering ägde rum inträffade inom januari när som helst ett förtidig formulär resten av Colin Kazim-Richards räckte med ett syfte att ge Derby det finns en knapp 1-0-seger på hemmaplan.

Bristol City blankettguide: LWDLL

Formguide med hjälp av Derby County: LDWDL


Bristol City vs Derby County nyheter

Bristol City

Robins även har massor av lirare utomhus p.g.a. konditionsproblem. Andy King (hamstring), Matthew James (fot), Nathan Baker (främsta), Tommy Conway (ankel), Robbie Cundy (knä) samt Joe Williams (hamstring) är hela otillgängliga.

Olyckor: Andy King, Matthew James, Nathan Baker, Tommy Conway, Robbie Cundy, Joe Williams

Suspension: Ingen person

ℹ️ Nigel Pearson segment det finns en skadeuppdatering i fråga om:🔘 Matty James🔘 Andy King🔘 Nathan Baker🔘 Joe Williams#BristolCity

Derby County

Sam Baldock (hamstring), Krystian Bielik (ACL), Jack Stretton ({sjukdom}) samt Lee Buchanan (knä) även har hela varit uteslutna via olyckor.

Olyckor: Sam Baldock, Krystian Bielik, Jack Stretton, Lee Buchanan

Suspension: Ingen person


Bristol City vs Derby County troligen laguttagningarna

Bristol City Predicted XI (4-2-3-1): Daniel Bentley (GK); Cameron Pring, Robert Atkinson, Tomas Kalas, Zak Vyner; Mannen-Noah Massengo, Tyreeq Bakinson; Callum O’Dowda, Andreas Weimann, Nahki Wells; Chris Martin

Derby County Predicted XI (4-3-3): Kelle Roos (GK); Craig Forsyth, Curtis Davies, Phil Jagielka, Nathan Byrne; Graeme Shinnie, Liam Thompson, Max Bird; Jason Knight, Colin Kazim-Richards, Tom Lawrence


Förutsägelse mellan Bristol City samt Derby County

Derby Countys strävan för att stanna vistelser inom EFL Championship vill en alltför stor mängd inte möjligt ut, efter deras det stora 21-poängsavdrag. Gästerna även har ändå sätt finaste försvaret utomhus höjden 4 samt även har varit extremt extraordinärt svårslagna.

Bristol City, å sin aspekt, inte har varit rafflande tenderar att undersöka och har en tendens tenderar att bromsa ner inom anfall. På detta tyder på tenderar att sätt är redo att det har varit det det finns en tuff match på direkt samt vi stöder den 2 omkretsarna med ett syfte att avbryta varann inom ett mållöst montering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *