Chelsea vs Manchester United – Förutspådd live laguttagning med hjälp av Premier League-matchen

Chelsea dessutom Manchester United sammandrabbning inom Premier League-helgens slutlig match. Den 2 kanterna är inom kontrasterande form, å andra sidan som går ut hela genom fönstret efter de förnyar sin rivalitet på planen.

Manchester United även har har inte övertaget inom de som mest uppdaterade Premier League-matcherna gentemot Chelsea som ett resultat av deras mest uppdaterade förlust hade varit 2017.

Red Devils fick det finns en förlust inom FA-cupen, å andra sidan deras rekord inom ligan även har varit spektakulära gentemot Blues.

Chelsea skulle vara och använder inte en N’Golo Kante, Ben Chilwell dessutom Mateo Kovacic inom natt då de som står tillsammans med. På samma gång närma sig Manchester United är benägna att missa tjänsterna hemmahörande i Raphaël Varane, Paul Pogba dessutom Edinson Cavani p.g.a. olyckor.

Harry Maguire kan avstängd med hjälp av Red Devils då istället Mason Greenwood behåller på är benägna att bli bättre sig hemmahörande i covid-19.

Den här typen är de som förutspådda XI:det finns en med hjälp av Chelsea vs Manchester United:

Chelsea: Edouard Mendy, Andreas Christensen, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, Ruben Loftus-Cheek, Jorginho, Marcos Alonso, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Kai Havertz

Manchester United: David De som Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Alex Telles, Fred, Scott McTominay, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo

🔴 UNITED 🔴Förbereda att med hjälp av strid på bron! 👊#MUFC | #CHEMUN

Managerns åsikter hantera Chelsea vs Manchester United

Michael Carrick närma sig är benägna att bära ansvaret med hjälp av sin första Premier League-match, dessutom hantera matchen uttalas mannen:

“Det enorma imponerad resten av dem går tillväga. Superintensiva, välorganiserade, ganska bra åtgärder genom vår backlinje dessutom deras frontlinje. Väldigt fin på {att ansluta till} mittfältet, via de som tre bakre för att att konstruera nämner dessutom kopplar komma in på mittfältet, smalnar resten av dessutom kommer att förse dig med svårigheten via ytterbackarna. Vi bör förvärva ett slutresultat dessutom jag föreställa är benägna att vi är redo att.”

Thomas Tuchel behöver avsluta Chelseas segerlösa rad gentemot Manchester United, dessutom på sin presskonferens uttalas mannen åt media:

“Jag ska aldrig är benägna att avskriva någon person, för att inte inom den den här typen ligan och icke inom som den här typen sporten, med hjälp av det är det en gigantisk medlemskap, initialt, å andra sidan det är det det finns en en alltför stor mängd skicklig dessutom individuellt toppnivå idrottsman. Så på detta fortsätter att vara fallet. dessutom del av prestationen hemmahörande i oss är är benägna att för att inte låt dem bli prestera, med hjälp av en gång vi ordentligt låter dem prestera vet du inuti bara några få sekunder dessutom inuti ett par minuter inom samtlig match låt oss den fulla potentialen dessutom talangen hos dessa idrottsman, som kan vara på högsta scen.”

4 thoughts on “Chelsea vs Manchester United – Förutspådd live laguttagning med hjälp av Premier League-matchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *