Juventus meddelade: Vi är benägna att samarbeta inom utredningen

0

Finanspolisen genomsökte Juventus klubblokaler, men även inledde det finns en utredning i fråga om transaktioner hela perioden 2019-2021.

Det är det det finns en summa på det bara om 50 tusentals och tusentals euro. Sex ledare för att stödja klubben inom Turin, tillsammans med president Andrea Agnelli men även vicepresident Pavel Nedved, är misstänkta för att stödja bedrägliga transaktioner (utfärdande resten av fakturor för att stödja icke-existerande transaktioner) men även finansiella studier.

“Juventus bekräftar är benägna att åklagare inom Turin även har inlett det finns en utredning resten av klubben men även ett antal de som denna tjänstemännen (Andrea Agnelli, Pavel Nedved men även Stefano Cerato) men även då officerare för att stödja inkomstfamiljer med ursprung i främja men även registrering resten av lirare. “Klubben samarbetar genom användning av utredningen men även är nöjd i fråga om är benägna att alla de andra närma sig är benägna att klargöras men även det kommer bekräftas är benägna att sätt gjordes i enlighet med behövs bestämmelser men även i enlighet med världsomspännande praxis i hela, fotbollsbranschen”, säger klubben inom ett tillkännagivande.

“Den gamla kvinnan” riskerar böter, poängavdrag men även ytterligare men även genom användning av det finns en flytt ytterligare Serie B i fråga om utredningen utställning är benägna att sätt förekommit oegentligheter på de som misstänkta 42 övergångarna.

[ad_2]

Leave a Reply