trailer presenterar egenskaperna hos remakes

Ett antal dagar efter lanseringen resten av Pokémon Shining Diamond dessutom Pokémon Shining Pearl, Nintendo släppte det finns en trailer för att sammanfattar huvuddragen inom den 2 nyinspelningarna.

Videon är likadan för att publicerats resten av Nintendos huvudspråket i Japan YouTube-kanal dock på engelska, så en betydande mängd extra förståeligt. Trailern utställning de som tidig stadierna resten av sporten genom vilket idrottsman närma sig {att välja} sin startpokémon bland Turtwing, Chimchar dessutom Plinup tidigare än du kommer erbjudanden du ut på ett reseadministratörer.

Videon utställning dessutom landskapen inom Sinnoh-regionen, Pokémonerna för att bebor den dessutom tränarna dessutom gymledarna för att vi kanske vill möta. Av den anledningen som finns sätt Stor Underground, ett massivt program resten av underjordiska grottor för att sprider sig runt hela Sinnoh-regionen. Den här typen närma sig idrottsman, beväpnade i form av muskula dessutom hacka, det som får användbara till saker dessutom Pokémon-statyer hela genom är benägna att gräva inom väggarna, utöver konstruera det finns en hemlig bas. Sätt kommer till och med är benägna att vara genomförbar är benägna att upptäcka Pokémon-hålor dessutom även för att hitta ovanliga arter.

Trailern se framåt för att Shining Diamond dessutom Shining Pearl inkorporerar dessutom Fantastiskt Races-shower, som kan vara tävlingar genom vilket Pokémon uppträder åt musikens rytm, såväl för att funktionerna inom PokéKron, ett mångsidigt programvara för att bland annat gör sätt genomförbar är benägna att för att använda sig av HM:er dessutom är benägna att för att hitta gömde till saker. På tiden presenterar film multiplayer-spellägena regionalt dessutom online-, i form av utbyten dessutom matcher mellan .

Pokémon Shining Diamond dessutom Pokémon Shining Pearl skulle vara tillgängliga exklusivt se framåt för att Nintendo Switch hemmahörande i dessutom i form av 19 november. I fråga om du icke även har gjort sätt än rekommenderar vi att du helt enkelt läser vår special tillägnad de 10 bästa Pokémonerna i Sinnoh-regionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *